dilluns, 27 de setembre del 2010

Pel·licula Clasica: Parc Jurassic ( Jurassik Park)


La pel·lícula comença amb uns científics que són portats a una illa per un important empresari. Ja dins de l'illa este empresari els ensenya als científics tot el q ha fet. Per a sorpresa dels científics, este senyor ha aconseguit clonar dinosaures a partir del ADN d'algun dinosaure. L'èxit de trobar este ADN gràcies a què va trobar en una de les seues excavacions un mosquit que abans li havia tret sang a un dinosaure i després quede petrificat en ambre. Esta illa esta dissenyada perquè en un futur es torne un parc de diversions. D'allí el nom de la pel·lícula. Ja que la idea de l'empresari, és fer tours perquè la gent puga veure en viu i a tot va colar.

Al mateix temps, un dels treballadors del parc vol vendre part dels embrions a algun altre empresari. I este provoca un dany en el sistema d'operacions per a poder extraure els embrions i que no ho descobrisquen. Per a tot açò una tempestat s'acosta a l'illa. Quan els científics estan realitzant el tour, tcomença la falla en el sistema de les gàbies i s'acosta la tempestat. Perquè allí és on els dinosaures s'escapen de les seues gàbies i comença l'acció. Perquè els científics i els néts de l'amo van quedar a mitat del camí i han d'arribar a la base de control perquè puguen ser rescatats.

Alli comença una serie de successos on se enfronten als dinosaures i lluiten per les seues vides. Al final sobreviuen y se escapen de l'isla

-Direcció i producció: Pel·licula de ciència-ficció estadunidense producida per Ste
ven Spielberg, va a ser estrenada en 1993 i va a ser una de les pel·licules mes taquilleres de la historia
-Situacio:L'accio te lloc en una isla, que es un parc de dinosaures i alli mateix ocorren algunes peripecies i el protagonistes se intenten salvar.

-Fotografies de la pel·licula:












Entrada al jurassic park












logotip de la pel·licula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada