divendres, 19 de març del 2010

Resumen d'els Vuitens de final de la Europa League

Els partits dels Vuitens de final de l'Europa League van arribar a la seva fi, al principi de l'eliminatòria havien 16 equips ara ja només queden 8 equips, repassarem els partits de tornada i els equips que han passat.

Sporting de Lisboa vs Atletico de Madrid (Anada 1-1)

L'Atletico necessitava guanyar o empatar per més d'un gol, contra un Sporting que va resistir al Vicente Calderon amb dos jugadors menys. El''Kun''s'avançava al minut 3, Liedson ho feia en el 19 i empatava l'eliminatòria, però un altre golàs del Kun va fer el 1-2 en el 33 després en el principi de la segona part l'Sporting empatava però era insuficient , l'Atletico passava gràcies al''Kun''Aguero.

Liverpool 3-0 Losc Lille (Anada 0-1)

El Liverpool necessitava guanyar de 2 i ho va aconseguir en el minut 9 amb el gol del seu capità Steven Gerrard, l'eliminatòria estava en empat fins que la segona part torres marc 2 gols i comandament els francesos a casa, L'Spanish Liverpool està en quarts.

Fulham 4-1 Juventus de Torí (Anada 1-3)

El Juventus va acabar la seva negra temporada europea caiendo per golejada a l'estadi del Fulham, la juventus només havia d'aguantar el resultat, en el minut 2 Trezeget marcava el 0-1 i tot semblava que la Juventus anava a estar en quarts, però el Fulham marc 4 gols i comandament a casa els italians

Standard de Lieja 1-0 Panatinaikos (3-1)

L'Standard venia de guanyar al seu estadi per 3 gols a 1, els grecs van ser incapaços de remuntar i l'Standard va enviar als grecs a casa marcant l'únic gol del partit que certificava el pas a quarts de final, l'autor va ser Mbokani en el 47

O. Marsella 1-2 Benfica (Anada 1-1)

Els francesos van marcar primer amb un gol de Niang en el 70, en el 75 empatava el Benfica i quan semblava que anava a veure prorroga marc el Benfica i eliminar a l'OM.

Werder Bremen 4-4 València (Anada 1-1)

El Partit més boig que hem viscut a l'Europa League Villa i Mata van marcar els 2 primers gols, Hugo Almeida marcava el 1-2 i vila abans del descans el 1-3, La segona part no es va quedar sense gols Frings de penal i Marin feien l'empat a 3, més tard en el 63 Villa cap al seu tercer gol de la nit i en el 83 Pizarro marc el quart gol del seu equip però va ser insuficient per passar i el València ja està en Quarts

Anderlecht 4-3 Hamburg (Anada 1-3)

Els Belgues necessiten 2 gols per passar Boateng i Lukaku feien els somnis belgues realitat però un Hamburg excel·lent empatava el partit en el principi de la segona part, Biglia i Bossoufa tornaven a reanimar el somni de quarts Belga però Petric el davanter de l'Hamburg treia les esperança belgues en el 75

Wolsburgo 2 -1 Rubin Kazan (Anada 1-1)

Els alemanys van passar en el darrer minut de la segona part de la prologa, primer es avançaven els russos i en el 75 Martins empatava el partit, amb aquest resultat van arribar a la prologa on més tard expulsaria a l'espanyol Cesar Navas i Getner marcava el 2 -1, Els alemanys a Quarts